Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, întrebat dacă vrea să revină în fruntea PSD sau a Guvernului: Nici una, nici alta
Ponta, întrebat dacă vrea să revină în fruntea PSD sau a Guvernului: Nici una, nici alta

Ponta, întrebat dacă vrea să revină în fruntea PSD sau a Guvernului: Nici una, nici alta

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, luni, la Târgovişte, întrebat într-o conferinţă de presă dacă vrea să revină la conducerea PSD sau în funcţia de premier, că "nici una, nici alta".

''Nici una, nici alta. Mi-e bine unde sunt, am funcţia de membru de partid, dar, după cum aţi văzut, se aude când vreau să zic ceva'', a spus Ponta.

Acesta a fost întrebat de jurnalişti ce va face dacă partidul îl va propune prim ministru.

''O să am grijă să nu mă propună. Pentru că dintre miniştrii care au făcut parte din guvernul meu sunt suficient de mulţi care pot să fie prim miniştri, fără să trebuiască, ca mine, o dată la şase săptămâni să se ducă la Înalta Curte ca să explice ce am făcut acum 11 ani ca avocat'', a precizat Ponta, citat de Agerpres.

Fostul premier a vorbit şi despre preşedinţia Camerei Deputaţilor.

''Ceea ce mă preocupă şi ceea ce fac cu mare plăcere este efortul alături de colegii mei din conducerea centrală a PSD de a-i sprijini în mod clar şi cu ceea ce putem noi pe colegii noştri la alegerile locale (…). Despre Camera Deputaţilor, după cum aţi putut constata nu trebuie să am neapărat o funcţie ca vocea mea să se facă auzită. Restul, ce se întâmplă la Camera Deputaţilor e o decizie a conducerii PSD. Mie mi se pare un pic de râs situaţia, ca să fiu sincer. Nu mi-am închipuit că cineva fuge cu scaunul. Nu sunt eu cel în măsură să comentez. E, repet, o decizie a PSD, a Camerei Deputaţilor. (…) Sunt într-o perioadă în care mă bucur de faptul că nu am funcţie'', a afirmat Ponta.

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent luni la Târgovişte la inaugurarea unui corp de clădire al campusului Universităţii Valahia şi a susţinut o conferinţă de presă la sediul PSD Dâmboviţa.