Ponta face deja „dansul vulturului”. Anunț de ultimă oră în Stânga românească

Ponta face deja „dansul vulturului”. Anunț de ultimă oră în Stânga românească

Viorica Dăncilă are orele, nu zilele numărate în fruntea PSD, încă primul partid de stânga al țării, dacă ne luăm după declarația lui Victor Ponta.

La foarte scurt timp după anunțarea rezultatelor sondajelor de tip exit poll, care îl dau câștigător pe Klaus Iohannis cu mult peste 60%, au apărut primele reacții contra Vioricăi Dăncilă, președintele PSD și candidatul care a pierdut alegerile.

„Căci unde va fi stârvul, acolo se vor aduna vulturii”

Invitat la România Tv, fostul premier Victor Ponta a comentat în termeni duri eșecul candidatului PSD la alegerile prezidențiale. Ponta, lider al social-democraților și chiar el candidcat la alegerile din 2014, lansează un mesaj clar de unificare a stângii românești!

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu pot să spun că sunt bucuros, nu l-am votat, nu l-am susținut pe domnul Iohannis. De partea cealaltă, Viorica Dăncilă trăiește într-o minciună! Niciun candidat al PSD nu a luat un scor atât de prost, niciun alt candidat nu a pierdut atât de multe voturi. Eu am pierdut în turul II cu 5,3 milioane de voturi, iar Viorica Dăncilă a luat puțin peste 3 milioane de voturi. Probabil că și la alegerile locale dreapta va câștiga. Singura soluție este o stângă unită, dar o stângă unită reformată, pentru că dacă ne unim pentru a lua bătaie, degeaba ne unim. Este nevoie de un pol de stânga unit și reformat, de figuri noi.”, a spus Victor Ponta.

Cel mai probabil, va urma o noapte albă în tabăra social-democraților.