Evenimentul Zilei > Politica > Ponta, ACUZAȚII DURE la adresa lui Dragnea: „Este principalul VINOVAT și RESPONSABIL”
Ponta, ACUZAȚII DURE la adresa lui Dragnea: „Este principalul VINOVAT și RESPONSABIL”

Ponta, ACUZAȚII DURE la adresa lui Dragnea: „Este principalul VINOVAT și RESPONSABIL”

Fostul premier, Victor Ponta, a reacționat, pe pagina sa de Facebook, în urma controlului ANAF la redacția RISE Project. Ponta îl critică aspru pe liderul PSD, Liviu Dragnea, și îl vede drept „principalul vinovat” de situație.

„Puterea absolută exercitată discreţionar are un preţ! Pe care îl plăteşte Liviu Dragnea, Guvernul şi PSD ( care acceptă în tăcere această dictatură absolută ) şi România ( care nu are nicio vină )!

Am spus că România nu poate fi condusă ca şi Consiliul Judeţean Teleorman pentru că lucrurile vor merge din rău în mai rău – şi am dreptate / nu cred că Liviu Dragnea a trimis ANAF ul la cei de la "Rise Project" – dar el este totuşi principalul vinovat şi responsabil ! Iată de ce :

1. Preşedintele ANAF nu este un profesionist cunoscut în domeniu, nici un om politic din PSD sau ALDE ( criteriul de selecţie a fost cunoaşterea lui Liviu Dragnea şi "bunăvoinţa" faţă de TELDRUM) / nu a fost pus în funcţie nici de Premierul Grindeanu , nici de Ministrul de Finanţe , nici de ALDE sau de către o filială PSD ci direct de către LIviu Dragnea ! Când Mihai Tudose a vrut să îl schimbe din funcţie pentru dezastrul de la colectare s-a opus chiar Liviu Dragnea

2. Ministrul de Interne – cel care a primit control total asupra DGIPI ( fostul "doi şi un sfert") şi care este implicat acum în acest scandal nu este nici un profesionist în domeniu nici un om de partid / s-a calificat pentru funcţie doar prin faptul că e din Teleorman şi a lucrat credincios cu Liviu Dragnea! Înainte să ştim că Mihai Tudose va fi nominalizat ca Premier ştiam toţi că Doamna Ministru de Interne rămâne în funcție pentru că aşa vrea Liviu Dragnea!

3. Când toţi comunicatorii şi reprezentanţii PSD merg să vorbească în public despre pensii, salarii etc sunt întrebaţi de proprietăţile din Brazilia, vizitele făcute acolo , fonduri de vânătoare şi pescuit , firme de asfaltare, etc ! La aceste chestiuni private trebuie să răspundă persoana Liviu Dragnea şi nu reprezentanţii PSD!

Când un singur om are puterea şi când o exercită doar în interesul său personal – să ne aşteptăm la tot mai rău!”, a scris Ponta.

Reprezentanții Rise Project au anunțat, astăzi, pe contul de Facebook, că au avut parte de o vizită inopinată din partea ANAF. Evenimentul a avut loc înaintea unor dezvăluiri importante despre liderul PSD, Liviu Dragnea.

Ulterior, Dragnea a intervenit telefonic la RomâniaTV și a negat că are vreo implicare în acțiunea inspectorilor ANAF. Mai mult, liderul PSD le-a cerut acestora, precum și șefului ANAF, să ofere explicații pentru descinderea de astăzi la sediul Rise Project.

ANAF a trimis un comunicat de presă în care explică motivele controlului la redacția RISE Project, după mai multe acuzații de implicare politică.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: