Evenimentul Zilei > Politica > Ponta: Accidentul aviatic din Ucraina reprezintă o tragedie teribilă; vinovaţii trebuie găsiţi şi pedepsiţi
Ponta: Accidentul aviatic din Ucraina reprezintă o tragedie teribilă; vinovaţii trebuie găsiţi şi pedepsiţi

Ponta: Accidentul aviatic din Ucraina reprezintă o tragedie teribilă; vinovaţii trebuie găsiţi şi pedepsiţi

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri că accidentul aviatic din Ucraina reprezintă o teribilă tragedie iar vinovaţii trebuie cât mai repede găsiţi şi pedepsiţi.

'Ce s-a întâmplat în Ucraina este o tragedie teribilă. Suntem cu toţii şocaţi de acest eveniment şi cred că vinovaţii trebuie găsiţi rapid şi pedepsiţi. În astfel de momente, nu contează nici politică, nici diferenţele dintre noi – contează doar umanitatea noastră şi capacitatea de a ne proteja de astfel de incredibile tragedii', afirmă Victor Pontapotrivit Agerpres.

Premierul adaugă, totodată, că 'pentru noi, ca ţară, mobilizarea trebuie să fie exemplară, pentru toate instituţiile' şi exprimă convingerea că 'fiecare îşi va face datoria pentru asta'.

'Vom fi în continuare în legătură cu partenerii noştri, pentru a vedea în ce măsura putem contribui la actualul efort. Suntem alături de familiile celor dispăruţi', conchide Victor Ponta.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: