Evenimentul Zilei > Politica > Victor Ponta: Voi încerca să-i conving pe reprezentanţii celor mai mari companii energetice să investească în România
Victor Ponta: Voi încerca să-i conving pe reprezentanţii celor mai mari companii energetice să investească în România

Victor Ponta: Voi încerca să-i conving pe reprezentanţii celor mai mari companii energetice să investească în România

Aflat în Statele Unite cu ocazia Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, premierul Victor Ponta a declarat că vineri se va întâlni cu reprezentanții unor companii energetice, pe care va încerca să-i convingă să investească în țara noastraă.

​​"Mâine o să fiu la Huston unde vor fi peste 300 de reprezentanţi ai celor mai mari companii energetice şi sper să-i conving pe câţiva să investească în România", a declarat Victor Ponta la România TV.

​"În următorii 10 ani trebuie să ne întărim parteneriatul estic cu Republica Moldova, Ucraina şi Serbia. Trebuie să ne întărim securitatea regională şi să nu mai stăm aşa cum bate vântul", a mai adăugat premierul susţinând totodată că România a fost izolată 10 ani pe plan extern.

”Am avut întâlniri la vârf pe plan extern fiindcă România a fost izolată pe plan extern timp de 10 ani”, a mai spus prim-ministrul

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: