Evenimentul Zilei > Actualitate > Un POLONEZ a șocat POLIȚIA ITALIANĂ. A RĂPIT un MODEL pentru a-l VINDE LA LICITAȚIE, pentru SUMA de 300000 $
Un POLONEZ a șocat POLIȚIA ITALIANĂ. A RĂPIT un MODEL  pentru a-l VINDE LA LICITAȚIE, pentru SUMA de 300000 $

Un POLONEZ a șocat POLIȚIA ITALIANĂ. A RĂPIT un MODEL pentru a-l VINDE LA LICITAȚIE, pentru SUMA de 300000 $

Polonezul Lukas Herba, în vârstă de 30 ani, a răpit și drogat un model britanic la Milano pentru a-l vinde la o licitație on-line pentru suma de 300000 dolari.

 Femeia a ajuns la Milano (Italia)  pentru a participa la o şedinţă foto stabilită de agentul ei, dar a fost răpită şi ţinută captivă timp de şase zile. Acesta a sosit la Milano pe 10 iulie, fiind atacată de doi bărbaţi în apartamentul în care a mers pentru şedinţa foto. Poliţia a informat că femeia a fost drogată, i s-a pus un căluş la gură şi apoi a fost încărcată într-o pungă şi transportată în portbagajul unei maşini la o casă izolată din Borgial, la nord-vest de Torino, scrie cancan.ro.

”Victima a fost dopată cu ketamină, apoi a fost închisă într-o pungă şi transportată ore întregi într-o maşină. Gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi suferit de astm”, a declarat procurorul Italian, Paolo Storari.

Femeia a fost ţinută încătuşată într-un dulap de lemn, într-un dormitor, timp de şase zile, până când a fost eliberată şi dusă la consulatul britanic din Milano, potrivit poliţiei.

Anchetatorii au descoperit că polonezul a organizat mai multe licitaţii online pentru vânzarea de fete răpite, care includea o descriere şi un preţ de deschidere. Poliţia italiană  a precizat că nu este clar dacă a răpit într-adevăr victimele sau le-a inventat pentru licitaţie.

Răpitorul a folosit un cont criptat pentru a solicita agentului modelului suma de 230.000 de lire sterline (300.000 de dolari) în scopul împiedicării vânzării modelului la licitaţie.