Evenimentul Zilei > Actualitate > Polițiști de frontieră răniți în accident de circulație la Constanța
Polițiști de frontieră răniți în accident de circulație la Constanța

Polițiști de frontieră răniți în accident de circulație la Constanța

Un microbuz al Gărzii de Coastă Constanța, în care se aflau cel puțin opt angajați ai instituției, a fost implicat, in urmă cu puțin timp, într-un accident de circulație în urma căruia două persoane au fost rănite. Echipaje ale Ambulanței, ISU Dobrogea și Poliției Rutiere au ajuns la fața locului.

Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Nicolae Iorga cu Maramureș din centrul Constanței. Microbuzul Poliției de Frontieră, care transporta personal contractual, circula  pe strada prioritară, Nicolae Iorga. Un autoturism cu număr de Bulgaria, care venea dinspre strada Maramureș, nu a acordat prioritate și a intrat în plin în microbuz.

În urma impactului, microbuzul a deviat și s-a oprit într-un stâlp de electricitate. Șoferul autoturismului nu a fost rănit deși mașina lui a fost distrusă în partea din față. Două persoane din microbuz s-au ales cu răni ușoare, după izbitura violentă de stâlp. Răniții au primit ingrijiri medicale, la fața locului, din partea unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, fiind ulterior transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța. 

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: