Lipsa de coerență a unor decidenți se transformă în exces de zel. Sau invers. Recent, un coleg de presă, a fost victima unui astfel de caz. Amenințări, vorbe grele, lipsă de bun simț. De toate acestea a avut parte fotoreporterul timișorean Constantin Duma de la Agerpres, unul din veteranii presei naționale.

Un polițist local din Timișoara a profitat de poziția sa de „om al legii”, cu noi „prerogative” date de starea de urgență, ca să umilească un om.  Omul își justifica legal prezența, dar polițistul nu a fost mulțumit. Incidentul a avut loc la intrarea unui supermarket, unde colegul nostru s-a dus să își facă cumpărăturile necesare, la finalul unei zile de muncă. Completase, în acest sens, și o declarație de proprie răspundere.

Fotoreporterul Constantin Duma a fost numit „un nesimțit de la presă” și a fost amenințat cu amendă, pentru că a îndrăznit să privească agentul  de Poliție Locală. Ba mai mult, „omul legii” i s-a adresat jurnalistului la persoana a doua singular, ca să își dovedească și mai mult superioritatea.

A-VRA-MES-CU!

Scena a avut loc vineri seara, pe 24 aprilie….

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE