Evenimentul Zilei > Monden > Politicienii râd, cântă și dansează! Imagini pe care le-ar dori dispărute!
Politicienii râd, cântă și dansează! Imagini pe care le-ar dori dispărute!

Politicienii râd, cântă și dansează! Imagini pe care le-ar dori dispărute!

Suntem obișnuiți să-i vedem în Parlament sau la Guvern, puși la costum, sobri, încruntați, vorbind despre strategii politice, negociind formule guvernamentale sau atacându-și adversarii. Sunt politicienii noștri de toate zilele. Din când în când, îi vedem, însă, și în alte ipostaze – oameni obișnuiți - pasionați de muzică sau de dans, etalându-și talentul sau anti-talentul la petreceri private sau pe scenă, în fața publicului.

Pe vremea când nu era președinte al PNL și nici prim-ministru desemnat, Ludovic Orban poza într-un politician nonconformist. Nu avea o problemă să se lase filmat cu chitara în mână, exersându-și talentul de muzician folk, și nici între tineri, pe ringul de dans.

Actualul primar de Cluj Napoca, fostul premier PDL Emil Boc a pozat întotdeauna într-un băiat de la țară, simplu, care nu și-a uitat originile. A tras coasa, a ieșit la deszăpezire, a cântat pe scenă, Pușca și cureaua lată, alături de Maria Dragomiroiu și s-a prins în horă alături de tineri.

Dacă n-ar fi ajuns în politică, actualul Primar General al Municipiului București, Gabriela Firea și-ar fi putut încerca norocul în muzică. A apărut în show-uri televizate, interpretând melodii populare, colinde, sau hituri internaționale. Împreună cu Simona Gherghe vedeta Antenei 1, actualul primar General a scos și două albume muzicale.

Traian Băsescu a fost, probabil, cel mai pitoresc dintre președinții României. El s-a manifestat nu doar în viața politică ci și pe ringul de dans ori la TV. O țară întreagă l-a văzut și l-a ascultat cum își prepară amestecul preferat de whiskey cu gheață. Împreună cu soția sa, Băsescu s-a afișat la petreceri țigănești și s-a lăsat filmat de amatori în timp ce dansa la restaurant.

Cel mai de încredere colaborator al ex-președintelui Băsescu, fost parlamentar și ministru, Elena Udrea a fost răsfățata presei mondene. A dat interviuri și a pozat pentru reviste dedicate femeilor, a apărut în talk-show-uri politice dar și în emisiuni de divertisment. Elena Udrea a cântat platorurile de televiziune dar și, live, la o petrecere a membrilor PMP, pentru Traian Băsescu. De asemenea, fostul ministru a dansat pentru o cauză caritabilă.

Pe când nici nu se gândea că va veni ziua când va pleca din PSD și își va face propriul partid, Pro România, Victor Ponta dansa pe ritmuri latino. A făcut-o împreună cu soția sa, Daciana, într-o emisiune televizată, în scop caritabil dar și pentru propria imagine. După emisiune lui Ponta i-a crescut popularitatea iar acest lucru l-a ajutat să ajungă președinte al PSD, premier și candidat la președinție.

Foarte puțini își mai amintesc de Edmond Tălmăcean sau despre activitatea de parlamentar PDL. În schimb, a devenit celebru datorită stilului de dans pe care l-a prezentat într-o emisiune TV. Politicianul și-a încercat talentul imitând figurile de dans impuse de Michael Jackson, spre hazul realizatorilor și a telespectatorilor.

Un alt politician care și-a arătat talentul muzical în public este Sorina Pintea (PSD), ministrul Sănătății din Cabinetul Dăncilă. Cu câteva zile înainte ca Guvernul să pice, pe internet, a început să circule un clip cu Sorina Pintea interpretând o îndrăgită melodie. Colegii de partid au dezvăluit că muzica este o pasiune a ministrului.

Despre candidatul PSD la președinția României, Viorica Dăncilă, președinte al PSD, nu se știe să fie pasionată de muzică sau de dans. Ca orice om, însă, se distrează la petreceri. Așa se face că la o zi după ce a pierdut guvernarea,  a fost fotografiată prinsă în horă la o nuntă în Maramureș.

Fiind cel mai important om din PSD, Liviu Dragnea s-a aflat în lumina reflectoarelor tot timpul cât a deținut puterea. Cu diferite ocazii, în media au apărut fotografii în care a fost suprins în ipostaze romantice, dansând, alături de iubita sa Irina. Despre Dragnea se mai știe că a cântat, într-o trupă rock, EGO, ca baterist pe vremea studenției.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: