Pe captura video vedem o femeie care, potrivit poliţiei, ar fi "o victimă a violenței în familie". Incidentul cercetat de poliție a avut loc în Montgomery, Texas, în dimineața zilei de 24 august. Videoclipul arată cum tânără femeia a sunat la o casă în mijlocul nopții de vineri dar nu a aşteptat să i se deschidă uşa preferând să dispară.

Femeia, îmbrăcată într-un tricou alb mai lung, posibil însărcinată, apare de după un copac apoi sună la o uşă în jur de ora 3 dimineața. Se vede clar cum îi atârnă de mâna dreaptă ceva asemănător cu cătuşele.

Potrivit Metro, femeia ar fi sunat la ușa mai multor case, dar a dispărut înainte ca locatarii să răspundă. Incidentul este considerat unul ”suspect” de către poliția din Texas, care le-a cerut tuturor care au informații să îi contacteze. Oficialii spun că în zonă nu există persoane dispărute care să se potrivească descrierii femeii din imagini.

Mai multe persoane au atras atenția poliției asupra afișelor distribuite, cu fotografia lui Brittany Burfield, o tânără dispărută pe 25 iunie 2018 în Texas, care a fost declarată decedată de oficialități, deși trupul ei nu a fost găsit, un bărbat de 37 de ani fiind pus sub acuzare pentru crimă.

Şi totuşi, un bărbat a fost găsit mort după ce s-a împușcat. A fost descoperit în casa sa din Montgomery, Texas, ieri, aproape de locul în care femeia a fost surprinsă de camera de supravegere vinerea trecută. Ofițerul Scott Spencer a confirmat că a fost la o proprietate din Sunrise Pines Drive unde a găsit un bărbat care a murit de la o singură rană la cap.  Ei au fost chemați după ce omul a raportat amenințări de sinucidere, notează Mail Online. Dar nu pot face încă  vreo legătură între el şi femeia misterioasă.

Ofițerul Spencer a spus: "Când poliţiştii au sosit la fața locului, nu au reușit să obțină un răspuns la ușă și au fost nevoiţi să forţeze  intrarea".  Poliția nu a dezvăluit identitatea cuplului.  Locuitorii din zonă au confirmat că femeia respectivă a sunat la aproximativ  cinci case pe la ora 3 dimineaţa.  De asemenea, au constatat că avea legături în jurul încheieturilor că nu purta pantaloni sau pantofi.  Nici unul dintre locuitori nu a reușit să vorbească cu ea.  Mistetul este încă neelucidat, iar poliţia cercetează acest caz destul de ciudat.