„Echipele Administraţie Străzilor Bucureşti, prezente la faţa locului, au constatat desprinderea unei rame, în decursul nopţii trecute, a unuia dintre rosturi. Pentru remedierea temporară a acestei probleme şi reluarea traficului în condiţii normale echipele tehnice au intervenit şi au înlăturat rama desprinsă“, anunţă Administraţia Străzilor Bucureşti(ASB)

Mai mult, reprezentanţii ASB susţin că evaluarea şi reabilitarea Podului Grant se află pe lista priorităţilor Primăriei Generale, iar în decursul acestui an, Municipalitatea a inclus în buget suma de 3 milioane de lei pentru Programul de evaluare tehnică a celor 24 de obiective poduri şi pasaje, în care este inclus şi Podul Grant. Aceşti bani vor fi folosiţi pentru expertiză şi reparaţii pentru cele 24 de poduri şi pasaje.

„Facem precizarea că cea mai recentă reabilitare a Podului Grant s-a făcut în anii 2004-2006, lucrarea fiind în garanţie până în anul 2011. Din anul 2011 şi până în anul 2016, cei care au gestionat resursele Capitalei nu au alocat bani pentru acest obiectiv, şi prin urmare, până în prezent nu s-a mai făcut nicio investiţie majoră. În toată această perioadă s-au executat doar reparaţii punctuale cu Serviciul tehnic al Administraţiei Străzilor“, au transmis reprezentanţii ASB.