Evenimentul Zilei > Actualitate > Plimbare în aer liber, la Brașov
Plimbare în aer liber, la Brașov

Plimbare în aer liber, la Brașov

Primăria municipiului Braşov şi Asociaţia EuroTrainer anunţă lansarea primului eveniment de walking (plimbare în aer liber) organizat de Federaţia Internaţională de Sport Popular din România/Internationaler Volkssportverband (FISP/IVV), în perioada 11 – 12 septembrie la Braşov.

În cele două zile de walking în Braşov, pe trasee alese pentru reprezentativitatea lor şi în spaţii de socializare pentru mic dejun şi prânz, se va exersa mersul în aer liber în ritmul propriu, fără constrângeri.

Traseele sunt  marcate şi pot avea 5, 10 sau 20 de kilometri, fiecare participant optând pentru un traseu în funcţie de pregătirea fizică.

Plecarea pe traseu, pe bază de înscriere şi achiziţie pachet de start (10 lei) are loc între orele 8:00 şi 12:00 (ora 10:00 pentru traseul de 20 km), revenirea din traseu fiind până la ora 18:00.

Maratonul se va desfăşura sub sloganul “Pace – Prietenie – Sănătate”, reprezentând primul eveniment de plimbare în aer liber din România.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: