Evenimentul Zilei > Economie > Pleacă la mare pe bani puţini! Sejururi de la 159 de lei
Pleacă la mare pe bani puţini! Sejururi de la 159 de lei

Pleacă la mare pe bani puţini! Sejururi de la 159 de lei

Programul „Litoralul pentru Toţi”, care se derulează în perioada 1-28 septembrie, oferă românilor vacanţe la preţuri reduse, acestea fiind cuprinse între 159 şi 605 lei de persoană pe sejur.

Pentru zona Mamaia – Constanţa – Eforie tarifele propuse pentru oferta de cazare de şase nopţi sunt cuprinse între 205 lei de persoană pentru un sejur la un hotel de o stea, fără mic deun, ajungând la 605 lei/persoană pentru un sejur la un hotel de 5 stele, cu micul dejun inclus. Pentru un sejur All Inclusive de cinci nopţi, care asigură cele trei mese servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, tarifele ajung până la 765 lei/persoană pentru un hotel de 3 stele, în timp ce pentru un hotel de 5 stele, preţul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei/persoană.

Pentru sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele pentru un sejur de şase nopţi ajung până la 159 lei/ persoană la un hotel de o stea, fără mic dejun. La un hotel de 5 stele, preţul unui sejur este de 469 lei/persoană, cu mic dejun.

 “Venim în întâmpinarea turiştilor care nu au ajuns încă pe litoralul românesc cu pachete de vacanţă la preţuri excepţionale oferite prin programul Litoralul pentru Toţi, mai ales că se anunţă vreme frumoasă pentru luna septembrie. Programul oferit de agenţiile de turism şi hotelieri este o soluţie de vacanţă ieftină şi bună pentru toate categoriile de turişti”, a spus Lucia Nora Morariu, preşedintele ANAT.

„La finalul unui veri în care vremea nu a ţinut cu noi, încercăm prelungirea sezonului estival, oferind tuturor românilor posibilitatea de a petrece o săptămână pe litoralul românesc. În derularea programului se implică, din păcate, doar patronatele din turism, tarifele de vânzare fiind de multe ori sub costurile de exploatare. Deşi nu există niciun suport din partea autorităţilor cu privire la reducerea taxelor aferente programului, acesta continuă, fiind văzut de noi ca o obligaţie morală faţă de românii care aşteaptă să se înscrie în fiecare ediţie, pentru a profita de un sejur pe litoral la tarife scăzute”, a spus Dragoş Răducan, vicepreşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: