Evenimentul Zilei > International > Platorile seriei ,,Harry Potter” sunt în flăcări. Incendiul nu fost, încă, stins
Platorile seriei ,,Harry Potter” sunt în flăcări. Incendiul nu fost, încă, stins

Platorile seriei ,,Harry Potter” sunt în flăcări. Incendiul nu fost, încă, stins

Un incendiu puternic a izbucnit miercuri seară la studiourile din Londra ale companiei Warner Bros., unde a fost filmată seria ,,Harry Potter". Nici după 12 ore flăcările nu au fost stinse

Incendiul a izbucnit miercuri seară, la ora locală 23.29 (joi, 01.29, ora României), iar, la aproximativ 12 ore după, Consiliul local din Hertfordshire informa că flăcările nu au fost stinse în totalitate. Echipe de pompieri acționau pentru stingerea flacărilor.

Platourile de filmare afectate de incendiu erau pustii și nicio persoană nu a fost rănită.

Studiourile Leavesden, aparținând Warner Bros., oferă tururi populare pe platourile de filmare folosite la realizarea seriei ,,Harry Potter”, iar aceste vizite nu au fost anulate joi,  potrivit CNN.

La aceleași studiouri au fost filmate lungmetraje precum ,,Cavalerul negru/ The Dark Knight” și părți din francizele de succes ,,Omul Păianjen/ Spider-Man” și ,,Bourne”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.