Evenimentul Zilei > Actualitate > Plânge în timp ce-și concediază angajații: ,,Ce să fac cu ultimii bani care mi-au rămas”
Plânge în timp ce-și concediază angajații: ,,Ce să fac cu ultimii bani care mi-au rămas”

Plânge în timp ce-și concediază angajații: ,,Ce să fac cu ultimii bani care mi-au rămas”

Un om de afaceri din Mexic, patronul a două restaurante și a unei firme de contabilitate, a început să plângă în momentul în care și-a plătit pentru ultima oară salariații. El a fost nevoit să-i concedieze din cauza pandemiei de coronavirus care i-a afectat afacerea.

Mexicanul  Ramon Sesma Coronado este patronul a două restaurante şi a unei firme de contabilitate care asigurau locuri de muncă pentru 80 de salariați, relatează elcomercio.pe.

Cum firmele sale au fost lovite puternic de criza provocată de noul coronavirus, patronul mexican s-a văzut nevoit să renunțe la salariați. El s-a filmat pe Facebook în vreme ce-și anunța angajații că este nevoit să-și închidă afacerea pe care apus-o pe picioare în 30 de ani și să-i concedieze pentru că nu le mai poate asigura salariile.

„Ce să fac? Ce să fac cu ultimii bani care mi-au rămas? Îi dau guvernului taxe şi asigurare socială? Sau vi-i dau vouă”, își întreabă el angajații, cu ochii în lacrimi.