Evenimentul Zilei > Actualitate > Decizie de ultim moment. Placido Domingo jr. nu mai vine la Bucureşti. Ce se va întâmpla cu biletele vândute
Decizie de ultim moment. Placido Domingo jr. nu mai vine la Bucureşti. Ce se va întâmpla cu biletele vândute

Decizie de ultim moment. Placido Domingo jr. nu mai vine la Bucureşti. Ce se va întâmpla cu biletele vândute

Asociația Culturală Spectaculis a anunţat pe Facebook că spectacolul ce era programat să aibă loc în Bucureşti susţinut de artistul Placido Domingo jr. se anulează. Artistul urma să evolueze pe scena de la Sala Palatului din București, în data de 17 aprilie.

Concertul artistului Placido Domingo jr. programat pentru data de 20 aprilie, la Sala Polivalentă din Craiova, va avea loc de la ora 20:00 și se va desfășura conform programului comunicat, potrivit dcnews.ro

Pentru alte informații sau sprijin în procesul de retur al biletelor, fanii au la dispoziție adresa de email office@spectaculis.ro sau pagina de Facebook Spectaculis.

Persoanele care au achiziționat bilete pentru concertul de la Sala Palatului Bucuresti, vor primi înapoi contravaloarea acestora.

Returul biletelor se poate face astfel:

• Pentru bilete electronice, achiziționate pe eventim.ro, cumpărătorii sunt rugați să trimită un email la contact@eventim.ro cu subiectul „Retur Placido Domingo jr.", în care să specifice numărul comenzii.
• Pentru biletele Print@Home, banii se vor returna automat în termen de până la 20 zile lucrătoare pe cardul cu care s-a efectuat plata.
• Pentru biletele achiziționate din rețeaua magazinelor partenere Eventim (Telekom, Cărturești, OMV, Humanitas, Orange, Vodafone, Carrefour si Diverta): returnarea banilor se va face la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate, cu prezentarea și reținerea biletelor în original.
• Pentru livrările prin curier: returnarea banilor se va face la punctul de lucru Eventim de mai jos, cu prezentarea și reținerea biletelor în original: Eventim București – Bulevardul I.C. Bratianu nr. 6 (incinta Cinema Pro).
• Clienții din afara ariei punctelor de lucru Eventim vor putea trimite biletele prin curier la sediul central, Str. Popa Petre nr. 5, etaj 2, cod postal 020801, București, contravaloarea biletelor va fi returnată în contul din care a fost făcută plata. Costul transportului va fi suportat de expeditor.
• Biletele cumpărate de la casieria Sălii Palatului se returnează la casa de bilete, iar cele cumpărate online se returnează automat.