Piţurcă: "Există şansa să nu mai continui la Craiova"

Piţurcă: "Există şansa să nu mai continui la Craiova"

Antrenorul Victor Piţurcă a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că problemele financiare au încolţit Universitatea Craiova.

"Clubul Universitatea Craiova e într-o situaţie critică din punct de vedere financiar. Probabil dacă nu aş fi venit cu o sumă de bani, cu care am împrumutat clubul, nu ştiu dacă şi-ar mai fi putut derula activitatea. Jucătorii sunt neplătiţi de câteva luni", a sumarizat Piţurcă atmosfera economică din Bănie, indicându-l pe patronul Adrian Mititelu drept singura soluţie pentru ieşirea din criză.

Doar patronul Craiovei poate ajuta clubul. Datoriile sunt foarte mari. Când am venit am spus că situaţia financiară trebuie să fie stabilă şi că vreau să am bani la dispoziţie ca să aduc jucători. Există şi şansa să nu mai continui la Craiova, dacă situaţia financiară nu se va ameliora", a mai spus Piţurcă.

Antrenorul a lăudat felul în care a jucat echipa sa în ultimele luni, precizând că echipa "a avut o evoluţie oscilantă în ceea ce priveşte rezultatele, însă a realizat jocuri peste nivelul campionatului". Universitatea Craiova ocupă locul 10 în ierarhia Ligii I, la doar două puncte de zona retrogradării. În ultimele cinci partide jucate în Liga I, oltenii au pierdut de patru ori.

Ne puteți urmări și pe Google News