Evenimentul Zilei > Actualitate > Pistolarii din Chiajna dați în urmărire națională. Sunt acuzați de tentativă de omor
Pistolarii din Chiajna dați în urmărire națională. Sunt acuzați de tentativă de omor

Pistolarii din Chiajna dați în urmărire națională. Sunt acuzați de tentativă de omor

Doi dintre indivizii implicați în conflictul sângeros de săptămâna trecută, de la Chiajna, au fost dați în urmărire națională.

Poliția i-a dat în urmărire generală pe verii Costel Raiciu și Sorin Raiciu, ambii în vârstă de 30 de ani, implicați în incidentul sângeros de lângă București, de la Chiajna.

Împreună cu alte două persoane, cei doi au fost acuzați că au blocat în trafic o mașină, în care se aflau două persoane, Călin Pană, alt văr de-al lor și prietenul acestuia Liviu Iordan și i-au atacat cu săbii și cu un pistol.

În urma atacului, în care s-au tras și focuri de armă, cele două victime au rămas întinse pe șosea până la venirea echipajelor de poliție și ambulanță.

Pe numele lui Costel Raiciu și Sorin Raiciu au fost emise două mandate de arestare în lipsă pentru 30 de zile, după ce procurorii i-au pus sub acuzare pentru mai multe infracțiuni, între care cea mai gravă este tentativa de omor. De asemenea, cei doi sunt acuzați de distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

După atac, Costel Raiciu și Sorin Raiciu au fugit, însă fotografiile lor au fost publicate pe site-ul Poliției Române, la fel ca și datele de identificare și motivul pentru care au fost dați în urmărire națională.

Poliţiştii au făcut şi 4 percheziţii domiciliare, atât la ei acasă cât şi la alte două persoane suspecte.

Joi seara, pe raza localității Chiajna doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii de către membrii unei grupări interlope. Mașina în care se aflau a fost blocată în trafic, în timp ce asupra s-au tras focuri de armă. În momentul în care au oprit, au fost încojurați de mai mulți agresori și atacați cu săbiile.

Cei doi au fost loviți și lăsați în stare de inconștiență, cu răni grave, în mijlocul șoselei.  Unul dintre cei doi bărbați atacați, Călin Pană, este fratele multiplei campioane la culturism Alina Pană.

Potrivit unui comunicat al autorităților, la locul incidentului s-au deplasat imediat 4 echipaje de poliție din Chiajna.

„Polițiștii au găsit la locul faptei doi bărbați, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresați fizic și care au fost transportați cu ambulanța la o unitate medicala din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, se arată în comunicatul Poliției.

Război interlop în Chiajna: „Fratele meu e împușcat în cap”. Au scos pistoalele pe stradă

Legendarul Mike Tyson revine în ring. Ce promite fostul campion

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: