Chiar dacă ne aflăm în plină iarnă calendaristică, ninsorile nu par a-și face simțită prezența prea curând și, în plus, vremea se încălzește ușor, mercurul din termometre urmând să indice valori mai ridicate decât normalul acestei perioade.

Ultima zi de weekend  aduce vreme frumoasă în cea mai mare parte a teritoriului, datorită soarelui, care își va face din nou apariția. Ce-i drept, va continua să fie frig, întrucât valorile termice se vor situa între -2 și 9 grade Celsius.

În Capitală, ziua de duminică aduce vreme plăcută, cu cer parțial noros și șanse mici de a avea parte de stropi de ploaie. În ceea ce privește mercurul din termometre, acesta va indica valoarea minimă de -3 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă se va situa în jurul a 7 grade. De asemenea, umiditatea va ajunge la 90%.

La munte vremea se anunță mohorâtă și ploioasă pe toată durata zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 8 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de -2  și 3  grade Celsius. Umiditatea va ajunge la pragul de 92%.

Pe litoral, cerul va fi parțial noros, cu doar 10% șanse de apariție a precipitaților. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 13 km/h, iar valorile termice se vor situa între 3 și 9 grade Celsius, în vreme ce umiditatea va atinge pragul de 79%.