Evenimentul Zilei > Sport > Pica transferul lui Dica?

Pica transferul lui Dica?

Anuntat in aceasta dimineata, transferul lui Dica la Benfica pentru patru milioane de euro a intrat in impas.

Intr-un comunicat aparut pe site-ul echipei Benfica Lisabona, clubul portughez a tinut sa infirme interesul pentru atacantului Stelei.

"Circula zvonuri conform carora stelistul Nicolae Dica a fost transferat la Benfica. Clubul nostru dezminte aceasta informatie si mentionam ca nu exista niciun interes al Benficai pentru acest jucator", a aparut pe site-ul oficial al lusitanilor.

"Nu exista nici un interes pentru Dica. Toate declaratiile aparute, ca Benfica va plati pentru jucator 4 milioane de euro, sunt doar incercari pentru a-i creste valoarea fotbalistului", a declarat si purtatorul de cuvant al clubului lusitan pentru ziarul Record.


In aceasta dimineata, s-a anuntat trecerea lui Nicolae Dica la celebra grupare lusitana, dupa aproape doua luni de negocieri. Dica ar fi  fost achizitionat pentru a-l inlocui pe celebrul Rui Costa, internationalul lusitan avand 36 de ani. Intelegerea a fost confirmata ofical de Gigi Becali, patronul Stelei.

Zilele trecute, la Benfica a plecat si ardeleanul Laszlo Sepsi, portughezii transferandu-l pe fundasul de la Gloria Bistrita platind 1,5 milioane de euro.

Sambata, Ionut Mazilu a parasit Rapidul, pentru ucrainienii de la Dnepr, pentru 3,75 milioane de euro.

Cititi si Incep si romanii sa se vanda bine.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: