Tenerife, sau “insula eternei primăveri” este pe lista destinațiilor râvnite de mulți dintre noi.

Cea mai mare insulă din arhipeleagul Canare are o mulțime de “fani”, iar faima sa se datorează plajelor fascinante, peisajelor impresionante și numeroaselor oportunități de distracție pe care la oferă. O vacanța în Tenerife se află și pe lista ta de dorințe? E mai simplu decât credeai să ajungi acolo, mai ales dacă faci parte din echipa PhotoHotel!

PhotoHotel, proiectul leader în domeniul fotografiei hoteliere

Fondată în 2008, din inițiativa a doi asociați din insula Creta, PhotoHotel și-a câștigat rapid statutul de leader la nivel european, pe nișa de activitate a fotografiei turistice hoteliere. De mai bine de 10 ani consecutivi, PhotoHotel trimite anual peste 200 de persoane în peste 100 de structuri hoteliere din 12 destinații fascinante, printre care și Tenerife.

Poți face și tu parte din acest proiect dacă îți dorești o experiență inedită pentru acest an. Un job de fotograf hotelier în cadrul acestei companii înseamnă, de fapt, că vei fi tot timpul într-o destinație de vacanță și te vei putea bucura constant de acea atmosferă! Prin intermediul PhotoHotel poți călători în destinații din Malta, Grecia (Creta, Rodos, Corfu, Atena), Spania (Andaluzia, Mallorca, Menorca), Insulele Canare (Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria), unde vei avea posibilitatea de a explora noi locuri și unde te vei distra alături de evenimentele organizate pentru turiști. Așadar, aplică la PhotoHotel și bucură-te de cea mai inedită aventură a vieții tale!

Alte motive să te alături echipei PhotoHotel

Pe lângă oportunitatea de a călători și de a vizita cele mai cool atracții turistice ale Europei, o carieră la PhotoHotel înseamnă o experiență care îți oferă numeroase avantaje.

Până în prezent, în cadrul școlii de fotografie PhotoHotel au fost instruiți pentru 600 de cursanți, care, pe lângă acumularea cunoștințelor necesare, au avut oportunitatea de a utiliza echipamente performante, pentru care investițiile depășesc, anual, suma de 150.00 de Euro. Pe viitor, compania se va extinde și în destinații de pe alte continente, cum ar fi Africa, America sau Asia.

În plus, pe lânga faptul că ai oportunitatea de a avea un job ca o vacanță, vei lucra alături de un colectiv tânăr, în care media de vârstă este de 29 de ani.

Beneficiile salariale sunt și ele motivante, așa că poți câștiga încă din primele luni mai bine de 1000 euro net.

La toate acestea se adaugă programul cu o zi liberă pe săptămână pe care o poți petrece după bunul plac, dar și faptul că te vei distra cot la cot cu turiștii, în cadrul evenimentelor ce au loc în resortul în care vei fi repartizat.

Pentru a afla și mai multe detalii despre ceea ce presupune un job în această companie, dar și despre beneficiile oferite angajaților, descoperă PhotoHotel!