Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > Peversiunile unui înalt funcționar al statului francez. 200 de femei i-au căzut victime!
Peversiunile unui înalt funcționar al statului francez. 200 de femei i-au căzut victime!

Peversiunile unui înalt funcționar al statului francez. 200 de femei i-au căzut victime!

Noua religie progresistă pare să scoată la lumină cele mai joase porniri umane. În spatele luptei de emancipare a femeilor, minorităților sexuale, religioase sau etnice se află uneori niște scelerați.

O poveste absolut șocantă a ieșit recent la iveală în Franța. Un înalt funcționar din Ministerul Culturii este acuzat că ar fi intoxicat cu diuretice peste 200 de candidate la un post în ministere, astfel încât să le poată privi în timp ce-și făceau nevoile. Culmea culmilor, perversul a făcut parte, între 2013 și 2015, Înaltul Consiliu pentru egalitatea dintre femei și bărbați. Și mai e un amănunt incredibil, faptele s-au petrecut într-o perioadă de, mare atenție. Nu mai puțin de 9 ani, în perioada 2009- 2018. Potrivit ziarului francez Liberation, modul de operare al perversului era standard.

În calitatea sa de manager de resurse umane, înaltul funcționar le oferea femeilor fie o cafea, fie un ceai. Dacă acestea acceptau, Christian N. Revenea în câteva minute cu o băutură caldă în care dizolvase un diuretic puternic, cunoscut sub numele de „pastilă de apă”. Din cauza capacității sale de a produce o nevoie fiziologică imposibil e controlat. Înainte ca femeile să termine ceaiul sau cafeaua, înaltul funcționar guvernamental le invita să facă un tur al monumentelor istorice aflate în apropierea Ministerului Culturii, pe motiv că este important să afle mai multe despre acestea dacă vor lucra în minister. În câteva minute, medicamentul își făcea efectul și cum în apropiere nu se aflau toalete, Chistian N. se oferea să-și acopere însoțitoarele cu haina pentru a nu fi văzute în timp ce-și făceau nevoile. Planul era atât de bine pus la punct, iar victimele atât e umilite, încât povestea n-ar fi ieșit niciodată la lumină, dacă Christian N. nu și-ar fi forțat norocul. Pe 15 iunie 2018, după ce devine director regional adjunnct al Direcției Generale pentru Probleme Culturale, Christian N. face o fotografie pe sub birou picioarelor doamnei subprefect de Mossele chiar în timpul unei întâlniri oficiale.

Făcuse astfel de poze de zeci de ori fără ca cineva să se prindă, iar pe 15 iunie a avut ghinion. Un coleg vede și îl denunță. În calculatorul său, într-un fișier Excel numit Experimente, sunt descoperite însemnările detaliate ale perversului. În octombrie 2018, Christian N. a fost suspendat din serviciul public, iar trei luni mai târziu a fost demis. În ianuarie 2019, parchetul din Paris a deschis o anchetă. Conform informațiilor ziariștilor de la Liberation, Christian N. a fost pus sub supraveghere judiciară și pus sub acuzare pentru „administrarea substanței nocive, agresiune sexuală a unei persoane care abuzează de autoritatea conferită de biroul său, Contactat telefonic de ziariștii francezi, Christian N. a negat inițial că a fotografiat și, uneori, a intoxicat cu medicamente diuretice femeile pe care le-a cunoscut în timpul serviciului. A sfârșit, însă, prin a-și recunoaște faptele. A negat, însă, că ar fi știut că diureticul ar putea cauza probleme medicale. Cu toate astea, una dintre victimele sale a fost internată în spital timp de patru zile cu o infecție a tractului urinar.