Evenimentul Zilei > Actualitate > Petrolul s-a cazat la hotelul lui Copos
Petrolul s-a cazat la hotelul lui Copos

Petrolul s-a cazat la hotelul lui Copos

Echipa de fotbal Petrolul Ploiești a venit în București cu o zi înaintea meciului cu Rapid și s-a cazat, surprinzător, la unul dintre hotelurile deținute de George Copos, nimeni altul decât patronul giuleștenilor.

Valeriu Răchită a explicat că locația a fost aleasă datorită prețului scăzut.

Deși distanța dintre Ploiești și București poate fi străbătută în mai puțin de o oră, Petrolul a preferat să vină în capitală cu o zi înainte.
Hotărârea a luat-o Valeriu Răchită, managerul general al "găzarilor", omul care "taie și spânzură" la Petrolul.

"Am ales să mergem cu o zi înainte în Capitală pentru că, meciul fiind duminică seară, la o oră la care traficul este foarte aglomerat, n-am vrut să riscăm să pierdem ore întregi pe drum", a explicat Răchită alegerea făcută.

Managerul Petrolului a mai precizat: "Acolo am stat şi înaintea partidei cu Sportul Studenţesc, din ultima etapă a turului, şi n-a fost vreo problemă.

Conform Contractului de Colaborare încheiat între clubul nostru şi Hotel Crowne Plazza, tariful achitat pentru o cameră a fost de 215 RON, nu de 175 de Euro, aşa cum s-a speculat în presă”, a afirmat Valeriu Răchită.

Ploieştenii au postat pe site-ul oficial al clubului şi Contractul de Colaborare încheiat între SC Ana Hotels S.A. şi Petrolul.
Meciul Rapid – Petrolul, disputat aseară în Giulești, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0.
Deznodământul partidei a generat o mulțime de suspiciuni.
Italianul Matteo Gritti, portarul Petrolului, a fost acuzat că face parte din mafia pariurilor ilegale, rezultatul final, 2-0 pentru Rapid, fiind cel așteptat ed pariori.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: