Echipa Petrolul Ploieşti vrea să ţină pasul cu fotbalul modern şi încearcă să copieze cât mai fidel modelul cluburilor din Vest! După lovitura de imagine dată prin înregimentarea a doi dintre cei mai buni jucători români ai momentului, Adrian Mutu şi Ianis Zicu, patronul echpei prahovene, Dan Capră, a dat undă verde şi pentru o televiziune!
Aceasta se va numi "FCP TV" şi va avea în grilă emisiuni, reportaje, interviuri, dar şi meciuri ale "găzarilor". Cel mai probabil, în primă fază, postul va funcţiona doar online. Cei mai fericiţi de vestea inaugurării unei televiziuni vor fi suporterii grupării, cei care se bucură deja de un magazin şi de un pub chiar în incinta stadionului "Ilie Oană".
Bokila şi Bruno Alves, în cantonamentul "lupilor"
Steaua a fost prima echipă din România care a vrut să-şi facă televiziune. De ani buni, însă, totul a rămas doar la faza de proiect.
Petrolul îşi continuă în aceste zile cantonamentul din Antalya. Mutu şi ceilalţi "lupi" trag din greu pentru a fi cât mai bine pregătiţi la ora reluării campionatului. Ploieştenii au avut parte de o surpriză în week-end, atunci când, în cantonamentul de la Belek, şi-a făcut apariţia Jeremy Bokila, fostul atacant al "găzarilor"! Aflat şi el în pregătiri în Antalya cu Terek Groznîi, actuala sa echipă, Bokila a ţinut să-şi salute foştii coechipieri. Atacantul a mărturisit că s-a adaptat destul de greu la Terek, dar că acum totul e în regulă.
Tot în vizită a venit şi internaţionalul portughez Bruno Alves, fratele petrolistului Geraldo. În prezent la Fenerbahce, Bruno i-a povestit fratelui său despre atmosfera de care are parte la cea mai iubită echipă din Turcia, acolo unde fanii au reuşit să întrerupă zilele trecute, preţ de câteva minute, un simplu meci amical, după ce au aruncat în teren cu petarde şi fumigene!
Petrolul va disputa primul amical în cantonamentul din Antalya joi, când va da piept cu austriecii de la Sturm Graz.

Te-ar putea interesa și: