Hotelui de lux deținut de omul de afaceri de 4 stele a fost închis pentru petrecerea lui Blaga. Imaginile sunt realizate în jurul orei 11 seara, când Blaga, aşezat la loc de cinste, în capul mesei, bea vin alături de apropiaţii săi, printre care şi fostul chestor Liviu Popa, cu care, de altfel, este coleg de dosar, scriu jurnaliștii de la Cancan. 

Potrivit unor surse, Vasile Blaga nu plăteşte niciodată la hotelul deţinut de nababul Călin Mitică, iar lumea spune în oraş că Mitică îi ţine o socoteală aparte lui Blaga în Ucraina. 

Liviu Popa, prins cu o geantă cu 700.000 de euro în maşina lui Blaga

Liviu Popa, la acea vreme şeful Poliţiei Bihor, a fost prins în 2016 în maşina lui Vasile Blaga cu o geantă în care s-ar fi aflat 700.000 de euro. Scandalul a izbucnit fiindcă Liviu Popa a fost implicat într-un accident în timp ce conducea maşina lui Blaga.

Audiat la DNA în acest caz, Vasile Blaga a susţinut că l-a rugat pe Popa să îi scoată din garaj o maşină "cu motor Diesel", pe care şeful IPJ Bihor a tamponat-o într-un accident în judeţul Braşov, potrivit evz.ro. Accidentul s-a soldat cu o victimă rănită uşor. Blaga a spus că l-a rugat pe "prietenul de familie" Liviu Popa să-i plimbe maşina, pentru că aceasta ar fi avut probleme dacă ar fi stat prea mult în garaj.

Foto Cancan.ro 

 

Te-ar putea interesa și: