Petre Grigoraş: "Timişoara a avut iarăşi noroc!"

Petre Grigoraş: "Timişoara a avut iarăşi noroc!"

Antrenorul revelaţiei Pandurii Târgu-Jiu nu şi-a revenit după ce a ratat la ultima fază o victorie în faţa bănăţenilor, singurii neînvinşi din campionat.

FC Timişoara s-a salvat, pentru a doua oară consecutiv, pe final de meci. După ce în etapa trecută, în Regie, bănăţenii au reuşit să învingă Sportul printr-un gol înscris în ultima fază a meciului, acum, trupa pregătită de Dusan Uhrin junior a evitat prima înfrângere din acest sezon al Ligii I în faţa formaţiei Pandurii Târgu-Jiu graţie reuşitei lui Zicu.

Totuşi, această remiză i-a ajutat pe timişoreni să-i detroneze pe cei de la Oţelul de pe prima poziţie a clasamentului.

Petre Grigoraş, antrenorul formaţiei Pandurii, susţine, într- un interviu acordat ieri pentru EVZ, că bănăţenii au cucerit cu şansă punctul care i-a instalat în fotoliul de lideri.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Mai bine în Liga a II-a decât să fiu jignit de patron"

EVZ: Bucuros sau supărat după meciul de la Timişoara, domnule Grigoraş? Petre Grigoraş: Sunt mulţumit de jocul echipei mele, dar nemulţumit de rezultat. După aspectul partidei, consider că meritam să câştigăm. Timişoara a avut iarăşi noroc, ne-a egalat în ultimul minut. Nu spun că bănăţenii n-au o echipă valoroasă, dar în acest meci noi am fost mai buni. Totuşi, e bine că am câştigat un punct şi încredere.

Cum aţi reuşit să resuscitaţi echipa, după ce, la începutul sezonului de primăvară, era cât pe ce să fiţi retrogradaţi din cauza datoriilor financiare? E adevărat, a fost un moment greu pentru noi după acea înfrângere la "masa verde" cu Oţelul. Jucătorii nu se gândeau la altceva decât unde să plece, dar e bine că ne-am revenit. Ne-au ajutat mult cele două săptămâni de pauză, când naţionala a jucat cu Bosnia şi Luxemburg, am reuşit în acea perioadă să ne remontăm şi fizic, şi psihic.

În ultimele cinci partide, Pandurii a marcat 10 goluri, mai mult decât în returul campionatului trecut... Pandurii era recunoscută ca o echipă care înscrie puţine goluri, dar şi primeşte puţine. Mie, însă, îmi place fotbalul spectaculos, peste tot unde am fost am jucat ofensiv, chiar dacă acest stil impune şi anumite riscuri. Nu sunt genul de antrenor care să ridice doar baricade. Sunt destui care fac asta!

Când veţi face pasul la o echipă mare? Nu sunt nici patron de club, nici preşedinte, ca să mă numesc singur. Dacă va veni o ofertă de la o echipă cu pretenţii, bine, dacă nu, nu. Eu îmi fac meseria oriunde, n-am făcut un ţel din a ajunge la o formaţie din vârful clasamentului. Pentru mine cel mai important lucru este să am linişte. Mai bine lucrez în Liga a II-a decât să fiu jignit de patron sau să mi se impună echipa pe care să o folosesc!