"Peştii" lui Negoiţă, condamnaţi

"Peştii" lui Negoiţă, condamnaţi

Dosarul "Prostituate pentru PSD" bubuie înaintea alegerilor. Liderii PSD au plătit pentru sex inclusiv colege de partid

Ion Valeriu Tămârjan, Relu-Costel Costan şi Radu-Ştefan Nicola au fost condamnaţi la trei ani de închisoare cu suspendare de Tribunalul Ialomiţa, potrivit unor surse judiciare. Un alt acuzat în dosarul "Prostituate pentru PSD", Alexandru-Gabriel Voicu a primit doi ani de închisoare cu supendare. Decizia nu este definitivă. Scandalul sexual, în care sunt implicaţi politicieni şi oameni de afaceri, a izbucnit în 2010. Dosarul scoate la iveală scene incredibile în care protagonişti sunt oameni cu funcţii cheie în stat.

  • PROSTITUATE PENTRU USL. Proxenetul tinerilor din PSD, Ion Tămârjan, a primit trei ani cu suspendare

De exemplu, într-o stenogramă, are loc următorul dialog între Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, şi Tămârjan: Negoiţă: Zi-mi şi mie cine, bruneta şi mai cine? Tămârjan: Deci, Cristina şi bruneta şi mai aştept pe cineva acum, să vină de la Constanţa, e o tipă care are aici o... da? Deci Cristina e sută la sută, asta duce, îţi duce şi trei într-o seară! N-ai probleme cu ea. Ioana Simona Dăncuş (22 de ani în 2010), membră PSD, a povestit cum a făcut sex cu preşedintele Tineretului Social Democrat Nicu Bănicioiu, dar nu a primit bani pentru asta. În schimb, a primit bani pentru sexul cu ambii fraţi, Ionuţ şi Robert Negoiţă.

  • Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu şi Ionuţ Negoiţă, fratele social-democratului Robert Negoiţă, au fost audiaţi, în calitate de martori, de Tribunalul Ialomiţa, în acest dosar.

O altă tânără, Roxana Stan (21 de ani), a povestit şi ea cum a făcut sex pe bani cu primarul sectorului 3 din Bucureşti. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • SEX SCANDAL PSD. Bănicioiu şi Negoiţă explică relaţiile cu minorele: "Am făcut sex ca bărbaţi liberi"
  • Martori de lux în dosarul "Prostituate pentru politicieni". A fost audiat deputatul Robert Negoiţă
  • Liderii reţelei de prostituţie de la Slobozia, puşi în libertate
  • Robert Negoiţă, martor în dosarul "Prostituţie de lux": "Gagica asta, Alexandra, se crede puţin divă"