Evenimentul Zilei > Social > Cea mai GROTESCĂ PERVERSIUNE a fost LEGALIZATĂ în Canada. Decizia Curții Supreme A PUS PE JAR întreaga țară
Cea mai GROTESCĂ PERVERSIUNE a fost LEGALIZATĂ în Canada. Decizia Curții Supreme A PUS PE JAR întreaga țară

Cea mai GROTESCĂ PERVERSIUNE a fost LEGALIZATĂ în Canada. Decizia Curții Supreme A PUS PE JAR întreaga țară

O decizie controversată a fost luată de Curtea Supremă de Justiţie din Canada. Judecătorii au legalizat relaţiile dintre om şi animale, atâta timp cât în acest aranjament, animalele nu sunt penetrate sau rănite în vreun fel. Presa internațională notează că decizia este una neașteptată.

Decizia Curții Supreme vine în urma judecării unui caz în care un bărbat din regiunea British Columbia din Canada fusese condamnat pe 13 capete de acuzare privind agresarea sexuală a fiicelor sale vitrege. Una dintre acuzații era de zoofilie, deoarece, la un moment dat, inculpatul a încercat să-şi oblige câinele să întreţină relaţii sexuale cu una dintre fete, însă nu a reuşit. Bărbatul a pus unt de arahide în zonele intime ale fetei şi şi-a obligat câinele să-l lingă, iar el a filmat toată scena, conform The Independent.

Bărbatul a fost acuzat de zoofilie, însă a reuşit să conteste decizia instanţei. Avocaţii bărbatului, cunoscut doar după iniţialele D.L.W. au susţinut că bestialitatea sau zoofilia se referă doar la cazurile în care există penetrare între om şi animal, dar nu defineşte toate legăturile sexuale cu necuvântătoarele. Dintre cei opt judecători care au dezbătut cazul, doar unul singur a considerat că zoofilia, indiferent că implică sau nu penetrare, este o anomalie.

Pentru faptele sale, bărbatul a primit o condamnare de 16 ani, însă a fost achitat de acuzaţia de „zoofilie”, în urma deciziei din iunie 2016..Activistul pentru drepturile animalelor Camille Labchuck a atras atenţia parlamentului că legile de protecţie a animalelor nu mai sunt actuale, iar legalizarea zoofiliei va deschide calea numeroaselor abuzuri asupra patrupedelor.
 
„Acest lucru este inacceptabil. Iar această situaţie demonstrează pericolul reprezentat de legile învechite. Canadienii îşi iubesc animalele şi vor să le protejeze faţă de orice fel de abuzuri. Parlamentul trebuie să ia măsuri urgente să remedieze această situaţie”, susține activistul.

Canada este una dintre cele mai liberale ţări din lume, însă această ultimă decizie a pus pe jar opinia publică.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.