Evenimentul Zilei > Actualitate > Performanța are Viitor: Alexandru Maxim și Marius Miruță sunt câștigătorii preselecției de la Ișalnița
Performanța are Viitor: Alexandru Maxim și Marius Miruță sunt câștigătorii preselecției de la Ișalnița

Performanța are Viitor: Alexandru Maxim și Marius Miruță sunt câștigătorii preselecției de la Ișalnița

Alexandru Maxim (11 ani, CSS Craiova) și Marius Miruță (11 ani, LPS Târgu-Jiu) sunt cei doi câștigători ai preselecției organizate de Gillette și Federația Română de Fotbal ieri, la Ișalnița, județul Dolj.

Cei doi au fost selectați la capătul unui trial la care au participat aproape 100 de tineri fotbaliști cu vârste cuprinde între 10 și 14 ani și se vor alătura echipei Performanța are Viitor.

Alexandru Maxim, jucător legitimat la Clubul Sportiv Școlar Craiova, devine astfel primul portar selectat în actualul sezon al Performanța Are Viitor. În vârstă de 11 ani, olteanul visează să joace într-o zi pentru Dinamo, însă susține că ținta finală a carierei sale este Real Madrid, clubul unde evoluează jucătorul său preferat, Cristiano Ronaldo. Marius Miruță, jucător legitimat la LPS Târgu-Jiu, are ambiții la fel de mari, însă vrea să joace la rivalele FCSB și FC Barcelona. Miruță evoluează pe postul de atacant și speră ca în timpul deplasării la Barcelona din luna mai să-l întâlnească pe idolul său, Lionel Messi.