Evenimentul Zilei > Justitie > PERCHEZIŢII ale poliţiştilor, la persoane bănuite de EVAZIUNE FISCALĂ în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman, Argeş şi Giurgiu
PERCHEZIŢII ale poliţiştilor, la persoane bănuite de EVAZIUNE FISCALĂ în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman, Argeş şi Giurgiu

PERCHEZIŢII ale poliţiştilor, la persoane bănuite de EVAZIUNE FISCALĂ în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman, Argeş şi Giurgiu

Polițiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează 12 percheziții domiciliare în municipiul București și în județele Ilfov, Teleorman, Argeș și Giurgiu, la persoane bănuite de evaziune fiscală.
Un număr de 80 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pun în aplicare 12 mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Teleorman, Argeş şi Giurgiu, la persoane bănuite de evaziune fiscală, informează Poliţia Capitalei într-un comunicat.
 
Din cercetări s-a stabilit că, în perioada 2011 – 2014, persoanele în cauză, administratori ai 22 de societăţi
comerciale, ar fi înregistrat în evidenţele contabile operaţiuni comerciale fictive privind achiziţionarea de bunuri şi servicii de la alte patru societăţi comerciale, cu scopul de a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale.
 
De asemenea, polițiștii pun în executare 25 de mandate de aducere. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de aproximativ 1.800.000 de lei. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.
 
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: