Potrivit Clik, frumoasa brunetă, care are o relaţie de patru ani alături de Ştefan Bănică Jr., a transmis că se pregăteşte intens pentru cel mai important moment din viaţa ei. 

''M-a cerut de soție. Indiferent de situație, eu îmi doresc ca totul să se desfășoare așa cum e în inima mea. Nu port mereu inelul de logodnă, pentru că eu nu prea port accesorii. E un moment special, mă gândesc că vreau să am lângă mine persoanele dragi mie în acea zi'', a spus Lavinia Pârva într-o emisiune TV.

Dacă pentru Lavinia este pentru prima dată când va purta rochia de mireasă, despre cunoscutul cântăreţ nu putem spune că va fi mire pentru prima dată, deoarece acesta a mai fost căsătorit de două ori. 

Prima căsnicie a fost alături de Mihaela Rădulescu, de care a divorţat în 1999. A urmat Camelia Constantinescu, pe care nu a cerut-o de nevastă, însă aceasta i-a dăruit primul copil, şi anume pe Radu Ştefan. 

Cea mai lungă relaţie a lui Bănică pare să fi fost cea cu Andreea Marin, care i-a dăruit cel de-al doilea copil, pe Ana Violeta. Cei doi au divorţat în 2013, după o relaţie de şapte ani. 

Imediat după despărţirea de Andreea Marin, Bănică Junior pare să-şi fi găsit alinare în braţele Laviniei Pârva, care îi va deveni curând soţie.