Evenimentul Zilei > Social > ANUNȚ-ȘOC despre PENSII. Cine pierde și cine CÂȘTIGĂ. Toți ROMÂNII TREBUIE SĂ ȘTIE
ANUNȚ-ȘOC despre PENSII. Cine pierde și cine CÂȘTIGĂ. Toți ROMÂNII TREBUIE SĂ ȘTIE

ANUNȚ-ȘOC despre PENSII. Cine pierde și cine CÂȘTIGĂ. Toți ROMÂNII TREBUIE SĂ ȘTIE

Marius Budăi, ministrul Muncii, a precizat la România TV că sunt suficienţi bani pentru majorările prevăzute în noua lege a pensiilor.

Ministrul Muncii susţine că pensiile românilor nu sunt în pericol.

„Există bani de majorare a pensiilor, există bani pentru plata actuală a pensiilor. De altfel, şi pe parcursul anului trecut au fost aceleaşi declaraţii lipsite de de respect faţă de pensionari, deoarece induc o grijă suplimentară pensionarilor care au destule pentru a mai avea şi grija noastră”, a explicat Marius Budăi, la România TV.

„Niciodată pensiile nu vor scădea! Acesta este mesajul PSD: niciodată, cât vom fi la guvernare, nu vom scădea pensile”, a completat ministrul.

Senatul a adoptat, luni, în plen, proiectul de lege al Guvernului privind sistemul public de pensii. S-au înregistrat 81 de voturi ''pentru'', 12 „împotrivă” şi 8 abţineri.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.