Într-o postare făcute de Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook, aceasta a vrut să arate modificările făcute la casele de pensii din Bucureşti.

Aceasta a publicat o fotografie cu modul în care arătau ghişeele de lucrul cu publicul de la casele de pensii în urmă cu două săptămâni şi cum arată acum, după ce zonele au fost reamenajate, astfel încât pensionarii să stea confortabil.

„Oameni buni, se poate! Nu vă pierdeţi speranţa. Putem schimba lucrurile în România. Da, cu multă trudă, cu atacuri din partea celor care ar vrea să ţină România în loc”, a scris vineri pe Facebook, Violeta Alexandru.

În 16 ianuarie, Violeta Alexandru a anunţat că, până în 31 ianuarie, Casele locale de pensii din Bucureşti trebuie să reamenajeze zona de lucru cu publicul, pentru a înlătura pereţii dintre angajaţi şi cetăţeni.

„Pensionarul nu stă în picioare cu capul plecat în faţa funcţionarului”, a arătat Alexandru, care a emis un ordin prin care zona trebuie amenajată cu mese cu câte două scaune, astfel încât şi funcţionarii şi pensionarii să poată sta comod.