Evenimentul Zilei > Actualitate > Valentina PELINEL la un pas să-și RATEZE propria NUNTĂ. Incident pe AEROPORT
Valentina PELINEL la un pas să-și RATEZE propria NUNTĂ. Incident pe AEROPORT

Valentina PELINEL la un pas să-și RATEZE propria NUNTĂ. Incident pe AEROPORT

Valentina Pelinel a fost la un pas să-și rateze propria nuntă, chiar înainte de plecarea la Budapesta, acolo unde are loc nunta cu omul de afaceri Cristi Borcea.

Chiar în ziua plecării la Budapesta, unde se căsătorește religios cu Cristi Borcea, Valentina Pelinel a avut parte de un incident la aeoportul Henri Coandă.

Valentina Pelinel a fost însoțit de un designer de modă, două bone, dintre care una filipineză, şi fiul ei, Milan, la aeroport s-au întâlnit cu cei doi fii ai lui Cristi Borcea, Patrick şi Mihai Angelo.

Fostul model și-a dat seama în ultimul moment că îi lipsea împuternicirea notarială pentru Milan, băiețelul pe care îl are cu Cristi Borcea, scrie click.ro

Pelinel a făcut o criză de nervi, a dat câteva telefoane, a sunat şoferul să întoarcă şi să îi aducă actul uitat, se pare, în maşină.

Șoferul a revenit cu împuternicirea în jumătate de oră, iar situația s-a liniștit imediat, alaiul de nuntă îmbarcându-se la timp pentru zborul către Budapesta.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.