Antonia și Alex Velea nu au stat niciodată atât de mult departe unul de altul, însă de când artistul a fost cooptat în competiția Asia Express, lucrurile au fost nevoite să se schimbe acasă. Așa că frumoasa cântăreață și-a chemat ”ajutoare”!

Antonia este nevoită să își crească singură băieții, după ce Alex Velea a plecat la Asia Express. Și pentru că vedeta are un program foarte încărcat, ea are alături ajutoare de bază: bunicii!

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Antonia mărturisește că nu are nevoie de o bonă care s-o ajute cu cei doi băieți.

„Eu și Alex stăm cu ei și, dacă noi avem treabă ca și acum, stau cu bunicii. Noi vrem foarte mult să facem parte din viața lor. Dacă îți iei bonă nu înseamnă că nu vrei să faci parte din viața lor. Avem bunici și nu avem nevoie să apelăm la bonă”, a declarat ea.

Artista recunoaște că are foarte multe responsabilități, dar și o agendă plină de evenimente, care de multe ori o copleșeșc, însă ulterior își dă seama că astea o fac de fapt fericită.

„Să știi că devine obositor, uneori sau de mai multe ori. Depinde, dar merită totul! Mă simt împlinită și sunt foarte fericită cu tot ceea ce am”.

Cum au reacționat Domnic și Akim când au văzut-o față în față pe sora lor, Maya? „Au fost foarte fericiți, totul a decurs foarte bine, de la sine, ne-am bucurat extrem de mult, ne simțim liniștiți și împliniți”, a mai spus Antonia pentru aceeași sursă.