Evenimentul Zilei > Actualitate > Pe Facebook, cuplu de vis, în realitate femeia era sechestrată
Pe Facebook, cuplu de vis, în realitate femeia era sechestrată

Pe Facebook, cuplu de vis, în realitate femeia era sechestrată

O româncă sechestrată, în Spania, de iubitul său, a fost salvată, după ce i-a fost localizat telefonul. În timp ce rudele și prietenii o invidiau pe lugojeancă pentru viața de vis alături de un macho cu 15 ani mai tânăr, după cum părea totul din postările de pe Facebook, în realitate, femeia trăia un adevărat coșmar. Iar fotografiile în care cuplul deborda de fericire erau postate chiar de bărbat, care controla toate căile de comunicare ale femeii.

Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș a fost sesizat, miercuri, cu privire la un caz de lipsire de libertate, comis pe teritoriul Spaniei. Mai exact, o femeie din Lugoj, în vârstă de 51 de ani, era sechestrată într-un sat de lângă Valencia de către concubinul cu 15 ani mai tânăr.

”La data de 28 august a.c., Serviciul de Investigații Criminale, au înregistrat o sesizare referitoare la un caz de lipsire de libertate, comis pe teritoriul Spaniei, victima fiind o persoană în vârstă de 51 de ani. Aceasta era abuzată fizic și ținută într-un apartament dintr-un sat de lângă Valencia sub supravegherea permanentă a concubinului său. Telefonul și contul de pe site-ul de solicializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi. Reușind să aiba acces la telefon, în data de 27 august a.c., victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situația reală si rugându-l să se adreseze autorităților din România. Astfel, Serviciul de Investigații Criminale Timiș cu sprijinul Centrulului de Cooperare Polițienească Internațională, a Biroului Atasatului de Afaceri Interne din Spania si a Gardei Civile din Spania în aceeași zi au localizat persoana vatamată, aceasta fiind gasită împreună cu bănuitul, în vârstă de 36 de ani”, a transmis IPJ Timiș.

Bănuitul, și el cetățean român, a fost retinut pe teritoriul Spaniei. Pe numele lui a fost emis un ordin de restricție.

Polițiștii continua cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Sursa foto: University of Colorado

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: