Evenimentul Zilei > Monden > Pe cine iubește Denise Rifai? „Vorbesc cu el la telefon, râdem, povestim, facem politică”
VIDEO

Pe cine iubește Denise Rifai? „Vorbesc cu el la telefon, râdem, povestim, facem politică”

Denise Rifai, vedeta Kanal D, a recunoscut în cadrul emisiunii „Dosare de presă”, pe evz.ro, că iubește și admiră doi mari jurnaliști români.

Vedeta Kanal D a dezvăluit, în exclusivitate pentru emisiunea „Dosare de presă”, pe evz.ro, că admiră doi jurnaliști români, care s-au transformat în sursă de inspirație și de etică jurnalistică pentru ea.

„Eu, ca jurnalist, iubesc și admir doi jurnaliști. Pe maestrul Ion Cristoiu. Sunt onorată că îl cunosc, că vorbesc cu el la telefon, că mă sună el pe mine, că râdem, că povestim. Facem politică la telefon. E un tip care întotdeauna – eu îl văd în interior – este încă măgulit că are un invitat. Nu e niciodată plin de el. E întotdeauna în căutare de adevăr, de informații

Și mai este un om care-mi place foarte mult: Eugenia Vodă, cu „Profesioniștii”. Eu, ca femeie, sunt o tipă clasică. Și, evident, iubesc foarte mult această emisiune. E un interviu unde eu niciodată nu m-am plictisit, oricare a fost invitatul. E genul meu, efectiv. Sunt interviuri documentate, muncite și calde, cumva. Te țin acolo, nu poți să schimbi canalul. Și stai și descoperi orice invitat”, a spus Denise Rifai.

Aceasta a mărturisit că provocarea sa profesională tocmai în asta constă: în interviul doar cu un invitat, căruia să-i acorde toată atenție sa.

„Provocarea mea? Sunt femeie considerată matură acum, în planul ăsta al breslei noastre. Era momentul să încerc să fac un interviu așa, complex, doar eu cu invitatul, să vedem dacă-mi iese. Sper să-mi iasă, la un moment dat și să fiu, pentru că eu spre asta tind, să fiu cea mai bună”, a declarat jurnalista.

„Eu de politică nu mă satur, că e în mine, în ADN-ul meu”

Cât despre al doilea invitat al emisiunii sale, „40 de întrebări”, de la Kanal D, Denise Rifai susține că va fi „mai tare” decât Elena Udrea. Jurnalista a dezvăluit doar faptul că e vorba tot despre o personalitate din politică, domeniu de care „nu s-a plictisit încă”.

„Nu iubesc nimic pe lumea asta decât politica. În secunda în care în România o să avem o structură politică elitistă, oameni care să știe politică, să fi citit un tratat la viața lor și vreun eseu și vreo carte în sensul acesta și, pe lângă ei, să avem baftă și noroc și de oameni de stat, oameni care să poată să fie buni manageri, să ia decizii pentru statul român, abia atunci noi vom fi bine ca stat. Deci, eu de politică nu mă satur, că e în mine, în ADN-ul meu.

Dar, pe lângă politicieni… – că nu vreau să zică publicul meu că m-am mutat la Kanal D și e altcineva acolo. Nu, sunt aceeași. De aceea am ales să deschid cu politicieni, pentru că aici este examenul meu- voi sta de vrobă cu tot felul de invitați, din toate sectoarele și domeniile importante pentru noi ca stat, oameni care au un cuvânt de spus în România”, a explicat Rifai.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: