Evenimentul Zilei > Monden > Păziţi-vă! Lumea e plină de nebuni în libertate. Imagini cum n-aţi mai văzut în articol
Păziţi-vă! Lumea e plină de nebuni în libertate. Imagini cum n-aţi mai văzut în articol

Păziţi-vă! Lumea e plină de nebuni în libertate. Imagini cum n-aţi mai văzut în articol

Un bărbat cu probleme, probabil, „la mansardă” s-a gândit să urmărească femei pe străzi lăuntrice, dar nu oricum, ci gol puşcă.

Femeia a reuşit să se apere de indvind luând-o la goană. Camerele de luat vederi dintr-o zonă a localităţii balneare Buzios,  au filmat o femeie care trecea în jurul orei 7 de dimineaţă pe stradă, când la un moment dat a fost urmărită de un bărbat în pielea goală.

Video cu bărbatul gol alergând după femeie puteţi urmări AICI

Din imagini se vede femeia trecând pe stradă cu o umbrelă în mână şi care este ajunsă de o maşină din care coboară o persoană în pielea goală şi începe să fugă după ea. Femeia pare să nu-şi dea seama de prezenţa omului, în timp ce acesta priveşte în jur şi când vede că e în siguranţă şi că n-are martori, o ajunge din urmă. În acel moment cei doi dispar din raza camerelor de luat vederi, dar victima a povestit că a luat-o la fugă strigând cât putea de tare după ajutor.

Femeia a fost cuprinsă de mijloc, dar a reuşit să se elibeeze şi s-o ia la fugă. Poliţia a vizionat imaginile graţie cărora a reuşit să afle identitatea bărbatului agresor şi să-l aresteze, notează leggo.