Patru semne că eşti sclavul internetului. Tu faci asta în fiecare zi?

Patru semne că eşti sclavul internetului. Tu faci asta în fiecare zi?

În era noastră, toată lumea este conectată la internet, toţi avem conturi pe reţelele de socializare, colaborăm prin e-mailuri şi nu trece o zi fără să nu intrăm pe Google, motorul de căutare care ne satisface orice curiozitate. Ştiţi însă că ce-i prea mult strică. Vreţi să aflaţi dacă sunteţi şi voi sclavii tehnologiei?

Potrivit cercetătorilor, sunt patru semne care indică faptul că suntem dependenţi de internet. Când a fost realizat primul calculator, nimeni nu s-a gândit că aceste maşinării vor face parte din viaţa noastră sută la sută. Ei bine, din 1936, când a fost realizat primul computer electromecanic programabil, Z1, creat de catre germanul Konrad Zuse, în camera de zi a casei parintilor, oamenii de la vremea respectivă nu bănuiau că tehnologia va da dependenţă. Iată cum îţi poţi da seama dacă ai devenit sclavul internetului: 1. Îţi dai check-in pe Facebook, Twitter, Instagram de aproape 50 de ori pe zi Toată lumea foloseşte reţelele de socializare - care au înlocuit albumele foto palpabile şi întâlnirele în adevăratul sens al cuvântului. Majoritatea activităţii noastre este pe Facebook. E mai uşor pentru toată lumea. Unii însă exagerează şi stau non-stop pe reţelele de socializare 2. Îţi verifici e-mailul chiar şi la toaletă Avem nevoie de internet, însă nu şi când mergem la toaletă. Sunt însă persoane care nu se pot desprinde de smartphone-urile lor nici când sunt la baie. 3. Petreci peste jumătate din zi pe internet Dacă majoritatea timpului ti-l petreci pe internet, este clăr că eşti dependent de acest lucru. De multe ori uităm că plimbările prin parc, o întânirea cu prietenii sau un film ne relaxează mai mult. 4. Cauţi în disperare informaţii pe Google În urmă cu câţiva ani, Google era un motor de căutare care îţi oferea informarii cu ărivire la cărţi, biblioteci, etc. Acum, poţi găsi pe Google şi tratate ştiinţifice. Nu tot ce găseşti pe internet este şi adevărat. Nu uita că şi poţi scrie lucruri. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Radiografia PNL, făcută de un senator: "Primarii și președinții de consilii județene se simt ca și cățelul înțărcat. Se vorbește de un Congres extraordinar"
  • Șefa licențelor din cadrul Autorității Rutiere Române, reținută de DNA după ce a primit mită o mașină, două laptopuri, haine, un televizor și boxe
  • Linşajul lui Andrei Pleşu, idioţia morală şi spaţiul libertăţii

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Dispozitive medicale ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE. Cum erau tratați oamenii în trecut | GALERIE FOTO
  • Este posibil ca toţi cei care fac acest lucru dimineaţa să fie BOLNAVI PSIHIC?
  • Doctorii sunt şocaţi. Acest copil tocmai s-a născut | VIDEO

Ne puteți urmări și pe Google News