Evenimentul Zilei > Actualitate > Patru ani de la tragedia de la Colectiv. Jandarmeria reacţionează în faţa presiunilor
Patru ani de la tragedia de la Colectiv. Jandarmeria reacţionează în faţa presiunilor

Patru ani de la tragedia de la Colectiv. Jandarmeria reacţionează în faţa presiunilor

La patru ani de la tragedia de la Colectiv, care a avut loc pe data de 30 octombrie 2015, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, România, a postat pe contul oficial de Facebook, un mesaj în care aminteşte că jandarmii sunt cei care anual salvează mii de vieţi şi sunt prezenţi în toate cazurile în care sunt solicitaţi.

„Toată lumea arată cu degetul spre pompieri!

Istoria se repetă în fiecare an! În ultimele zile, salvatorii au fost supuși unei presiuni publice uriașe! De ce? Pentru că se contesta public modul lor de intervenție la incendiul din 30 octombrie 2015 și sunt acuzați pe nedrept de ascunderea unor probe. Să nu uităm eforturile pe care le-au depus și le depun zilnic pompierii, precum și miile de vieți salvate în fiecare an. Și ei sunt oameni! Îi vedeți la incendii, inundații, cazuri de prim ajutor, accidente, absolut în toate situațiile în care sunt solicitați. Credeți că ei merită asta?

Dragi colegi,
Să vă purtați cu demnitate haina militară, să plecați în misiuni cu același curaj și determinare ca și până acum, să rămâneți o familie și să vă respectați nobilul scop in salvarea de vieți!

Rămâneți fideli crezului vostru și fiți aproape de oamenii care au nevoie de voi!”, se arată în mesajul postat pe Facebook

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: