Evenimentul Zilei > International > Partidul Comunist chinez a cenzurat imaginile cu o broască ţestoasă gonflabilă, deoarece semăna cu un fost preşedinte
Partidul Comunist chinez a cenzurat imaginile cu o broască ţestoasă gonflabilă, deoarece semăna cu un fost preşedinte

Partidul Comunist chinez a cenzurat imaginile cu o broască ţestoasă gonflabilă, deoarece semăna cu un fost preşedinte

Imaginile cu o broască gonflabilă gigantică, instalată într-un parc public din Beijing, au fost cenzurate de către Partidul Comunist chinez, după ce mai multe persoane au remarcat asemănarea cu fostul presedinte chinez Jiang Zemin.

Broasca gonflabilă, înaltă de 22 de metri, a fost instalată săptămâna trecută şi a stârnit amuzamentul tuturor celor care au văzut-o şi au sesizat similitudinile dintre ea şi fostul lider comunist, scrie hotnews.ro. De asemenea, informaţiile cu privire la broasca gonflabilă au fost şterse atât de pe site-ul agenţiei de ştiri Xinhua, cât şi de pe portalul Sina.

Jiang Zemin a fost preşedinte al Republicii Populare China între anii 1993-2003, iar în perioada 1989-2002, a deţinut funcţia de secretar general al Partidului Comunist chinez. Zemin nu mai deţine nicio funcţie publică din anul 2005, când a renunţat la preşedinţia Comisiei Militare Centrale.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News