Evenimentul Zilei > Politica > Parlament: TOALETE renovate și SCAUNE cumpărate cu circa 2 milioane lei
Parlament: TOALETE renovate și SCAUNE cumpărate cu circa 2 milioane lei

Parlament: TOALETE renovate și SCAUNE cumpărate cu circa 2 milioane lei

Camera Deputaţilor vrea să contracteze lucrări de reparaţii şi renovare la grupurile sanitare în valoare de aproximativ 1,8 milioane de lei, fără TVA, şi să cumpere scaune în valoare de aproximativ 158.000 de lei, fără TVA. Achizițiile vor fi făcute din bugetul de stat.

Camera Deputaţilor vrea să facă reparaţii şi renovări la grupurile sanitare din Casa Poporului, lucru care va costa instituţia 1.792.985 lei, fără TVA, potrivit unui anunţ publicat pe e-licitatie.ro, . Data limită de depunere a ofertei este 20 octombrie, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai mic. 

Totodată, Camera Deputaților vrea să cumpere 250 de scaune de vizitator cu schelet metalic şi 50 de scaune ergonomice. 

„În vederea organizării de către Parlamentul României a celei de-a 63-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare a NATO la Bucureşti, Camera Deputaţilor derulează un proces de achiziţie de 50 de scaune ergonomice în valoare de 105.042 de lei, fără TVA şi de 250 de scaune de vizitator cu schelet metalic în valoare de 52.421 de lei, fără TVA”, se arată în anunţul instituției.

Pe 22 augusit, pe lista de cumpărături a Camerei figura și un Sistemul Tehnic Integrat de Securitate. Prin procedură de licitație deschisă, Parlamentul vrea să achiziționeze camere de supraveghere HD şi înregistratoare digitale, cu o valoare estimată la aproape 353.000 lei din fonduri bugetare.

În luna iulie a.c., Camera Deputaţilor a mai cumpărat un sistem pentru traducerea conferinţelor de presa, în vederea organizarii de către Parlament a celei de-a 63-a Sesiuni anuale a Adunarii Parlamentare a NATO la Bucureşti, în valoare de 189.069 lei. Este a treia achiziție a Camerei pentru acest eveniment, după ce la începutul lui iunie aleșii au cumpărat calculatoare și două platforme autoridicătoare pentru persoane cu dizabilități în valoare totală de circa 720.000 lei. La începutul lunii mai, parlamentarii au votat pentru achiziționarea a 25 de autoturisme, dintre care 3 limuzine de lux, contra sumei de 4,7 milioane lei.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: