Evenimentul Zilei > International > Paris, sub OCUPAȚIA imigranților: mizerie, violență, crimă. Legea NU mai operează | Video și imagini ȘOCANTE
Paris, sub OCUPAȚIA imigranților: mizerie, violență, crimă. Legea NU mai operează | Video și imagini ȘOCANTE

Paris, sub OCUPAȚIA imigranților: mizerie, violență, crimă. Legea NU mai operează | Video și imagini ȘOCANTE

„Orașul luminilor” nu mai există, el a fost mutilat și distrus de miile de imigranți, care au ocupat străzile metropolei.

În Paris „locuiesc” sub cerul liber zeci de mi de imigranți ilegali, fără domiciliu, care așteaptă ca autoritățile să le acorde permis de azil și ajutoare sociale

O înregistrare video realizată de un francez anonim prezintă imagini șocante după ce poliția a evacuat o tabără improvizată de imigranți pe Avenue de Flandres, arondismentul 19, lângă stația de metrou Stalingrad, în nordul Parisului.

După ce imigranții au fost obligați de scutieri să părăsească locul și să se suie în autobuze, în urma lor au rămas pe trotuare și străzi mormane de gunoaie, deșeuri, cartoane și saltele.

Mii de africani pretind că străzile le aparțin trăiesc aici sub cerul liber, în corturi sau cutii de carton, făcându-și nevoile pe unde apucă.

Poliția a renunțat să mai încerce să rezolve situația și pur și simplu închide ochii. Zone precum cea de lângă stația de metrou Stalingrad sunt multe în Paris: acolo domnesc crima și violul, drogurile și violența, promiscuitatea și mizeria.

Sunt zone unde legea nu mai operează. Sunt zone ocupate.