Evenimentul Zilei > Actualitate > Paraguay a devenit „coșmarul” Braziliei
Paraguay a devenit „coșmarul” Braziliei

Paraguay a devenit „coșmarul” Braziliei

Reprezentativa statului Paraguay s-a calificat, sâmbătă noapte, în semifinalele Copei America, după ce a trecut de Brazilia, cu scorul de 1-1 (4-3, după loviturile de departajare).

4 selecționeri conaționali

„La Albirroja” are acum ocazia de a juca a doua finală consecutivă, în timp ce brazilienii au ratat pentru a doua oară la rând prezența în semifinalele întrecerii din America Latină. La loteria penalty-urilor, brazilienii au ratat de două ori, prin Ribeiro şi Costa. Din cealaltă tabără a ratat Roque Santa Cruz, iar penalty-ul decisiv a fost transformat de Derlis Gonzalez.

Este pentru prima oară în istoria celei mai vechi competiţii continentale din lume când toţi selecţionerii semifinalistelor vin din aceeaşi ţară. Argentinienii Jorge Sampaoli (Chile), Ricardo Gareca (Peru), Gerardo Martino (Argentina) şi Ramon Diaz (Paraguay) se vor confrunta în penultimul act al Copei America.

În semifinalele Copei America vor avea loc partidele Chile – Peru (în această noapte, de la ora 02:30) și Argentina – Paraguay (mâine, de la ora 02:30), ambele jocuri transmise în direct la Digi Sport 1