Un martor la scenele terifiante desfășurate pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală a fost și el chemat de oamenii legii pentru a depune mărturie.

„I-am observat pe cei 2 tipi care au venit prin dreapta, de pe trotuar, s-au dus printre mașini, erau grăbiți, păreau că se uită după o persoană anume.

S-au oprit la mașina din spate, albastră, au încercat să discute ceva cu șoferul, nu au reușit să discute cu acesta, după care au continuat drumul printre mașini, către mașina din față, unde au început să lovească persoanele aflate în acel autoturism.

După ce l-au lovit pe baiatul din dreapta-față, au deschis portiera din spate, i-au luat telefonul acestuia, după care ambii au intrat în mașină, au închis portiera și au încercat să-i bata pe cei din mașină.

Din păcate, spiritul civic nu a fost prezent. Toată lumea era concentrată pe sensul lor de mers, pe telefoane. Am încercat să claxonez, începând să-i fac atenți pe cei din față, să le atrag atenția să facă ceva în acest sens sau să-i blocheze. Din păcate, nu am reușit și nu a intervenit nimeni”, a declarat martorul.

Din informațiile pe care anchetatorii le au până acum, este vorba despre o reglare de conturi între traficanți și consumatori de droguri.

Doi indivizi s-au năpustit asupra unei mașini oprite la semafor şi i-au lovit cu sălbăticie pe  pasageri.Mai mult au intrat în automobil, unde au continuat să împartă pumni. Deși mai multe persoane au filmat scenele de coșmar, nimeni nu a intervenit și nu a sunat la 112 să ceară ajutor pentru victime, scrie digi24.ro.