Evenimentul Zilei > International > Panică în Italia. Un român a bulversat un întreg oraș
Panică în Italia. Un român a bulversat un întreg oraș

Panică în Italia. Un român a bulversat un întreg oraș

Scene de groază zilele trecute în Italia, unde un român a ieșit pe stradă înarmat cu o drujbă pornită și a început să amenințe oamenii.

Românul în vârstă de 27 de ani, stabilit la Veroli (Frosinone), a fost reţinut după ce a alergat mai mulţi pietoni cu drujba în mâini.

Bărbatul a oprit maşina într-o piaţă din centrul localităţii, a scos drujba din portbagaj, a pornit-o şi a început să-i alerge pe trecătorii aflaţi în apropiere, strigând diverse lucruri în limba română. Conform Ciociaria Oggi, după câteva minute românul s-a oprit, a pus drujba la loc în portbagaj, a urcat la volan şi a demarat în trombă.

Pe baza declaraţiilor martorilor şi a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere  din zonă, românul a fost identificat rapid, iar polițiștii i-au bătut la ușă. El a fost ridicat de carabinieri şi ţinut în arest preventiv pentru o noapte. Ulterior, s-a decis cercetarea lui în stare de libertate.

Bărbatul e acuzat de posesie ilegală de armă albă. Oamenii legii vor să afle dacă românul era cumva sub influenţa drogurilor în momentul actului teribilist, mai ales că din sursele anchetatorilor reiese că acesta era cunoscut în zonă ca un consumator de halucinogene.

Sursa: Gazeta Românească