Mai jos redăm integral mesajul postat de dr. Adina Alberts:

Apa de băut, cea cu care ne spălăm, apa cu care gătim, toată apa curentă pe care o folosim în gospodăria noastră, trebuie să fie declorinată. Mai mult decât atât, apa menajeră, înainte de a fi eliberată în natură, ea trebuie declorinată.

Metoda de clorinare a apei care este destinată uzului casnic, în scop de purificare și igienizare, trebuie să fie schimbată de urgență, și imediat implementate și utilizate metode moderne pentru acest lucru.

Iată câteva opinii competente:

„Clorinarea apei este o bombă în timp; cancerul, bolile cardiace – începând cu rigidizarea arterelor, senilitatea fizică şi psihică sunt atribuite clorului adăugat apei destinate populaţiei. Această apă ar trebui interzisă de către guverne” – Prof. Dr. Herbert Schwartz, chirurg și membru al Bordului de Chirurgie Ortopedică SUA.

„Clorul este cel mai mare ucigaş al timpurilor moderne!” – Dr. Robert Carlson, doctor în medicină la Universitatea din Minnesota cercetător a cărui activitate este sponsorizată de EPA – Agenția de Protecție a Mediului din SUA.

„Deşi a împiedicat apariţia unor epidemii infecţioase, a declanşat altele. Epidemia actuală de boli de inimă a început la două decenii după începerea clorinării apei…”- Consiliul Calității Mediului al Statelor Unite ale Americii.

Petiția dr. Adina Alberts se poate semna accesând http://www.adinaalbertss1.ro/petitii/fara-clor-in-apa?fbclid=IwAR3-eclYf4DFQljm0JHv_joq_oyoCoZGNLLK6-rHTZK413vMW47tEy1bOcE