Păcuraru, expulzat de la lansarea lui Tăriceanu

Păcuraru, expulzat de la lansarea lui Tăriceanu

Ministrul muncii, Paul Păcuraru, a fost dat afară din şedinţa PNL la care Călin Popescu-Tăriceanu a fost lansat pentru un nou mandat de premier.

Decizia a fost luată de şeful de campanie al PNL, Bogdan Olteanu. Acesta l-a invitat pe Păcuraru să plece, deoarece vestimentaţia ministrului nu se potriveşte cu momentul festiv al anunţării lui Tăriceanu pentru un nou mandat de şef al guvernului. „Paulică, eşti ministru în guvernul lui! Te-am rugat să vii îmbrăcat la costum!“, i-a spus ministrului finul premierului.

Înainte de lansarea candidaturii lui Tăriceanu, care s-a petrecut vineri la Hotelul Doina din Neptun, Olteanu le-a trimis SMS-uri liderilor liberali să vină îmbrăcaţi la costum. Păcuraru, îmbrăcat cu o cămaşă cu dungi, s-a conformat. A plecat şi nu s-a mai întors la şedinţa PNL. Antonescu refuză să laude guvernul  Un alt lider liberal prins în ofsaid a fost vicepreşedintele Crin Antonescu, care a fost invitat la acţiune fără să fie informat exact despre ce este vorba. Înainte de şedinţă, acesta a primit din partea staff-ului un discurs împănat cu laude la adresa guvernării. Antonescu a evitat să-l citească şi a improvizat.

Şedinţa dedicată validării lui Tăriceanu a mai avut un moment delicat. În faţa presei, vicepre- şedintele Meleşcanu a cerut validarea lui Tăriceanu prin aplauze. De dragul camerelor de luat vederi, membrii Delegaţiei l-au aplaudat. După plecarea presei, când s-a pus problema validării prin aplauze, reacţia a fost anemică. În cele din urmă, Tăriceanu a fost validat prin vot.

Ne puteți urmări și pe Google News