Păcăliciul zilei- George Măndilă, consilierul gherțoi cu viziune urbanistică.

Emisiune de Mirel Curea

În această calitate, plus aceea de gherțoi, el a prezentat public viziunea primăriei și a primarului în ceea ce privește noul regulament al parcărilor stradale. Care prevede tarife între 8 și 18 lei ora.

8 și 18 lei… Adică, între aproape 2 euro și 4 euro ora! El a spus că prețul parcării pe oră este dat de prețul cafelei în zonă. Este o cutumă europeană. Pe cuvânt?!

„35 de lei pentru 3 ore de parcare în Constanța este puțin la limita de jos a sărăciei. Nu te obligă nimeni să te flendurești sau să te plimbi creanga prin Centru.”

„35 de lei pentru 3 ore de parcare în Constanța este puțin”, spune omul. Este enorm! În niciun caz la limita de jos a sărăciei. Cine nu mă crede să facă calculele. Și să vadă că unii oameni muncesc pentru 35 de lei- 40 de lei pe zi.

„Bogatul se va bate cu alt bogat, săracii între ei”

În aceeași viziune de cocalar educat pe repede înainte, consilierul primarului Chițac a lămurit și cum va fi cu citațiile care se vor organiza pentru închirierea de către locatari a locurilor de parcare din fața blocurilor. Să vedeți ce a spus și aici. Halucinant!

„Într-un bloc doar 10-15% din locatari sunt mai înstăriți. Aceia sunt primii care câștigă primele locuri de parcare, ceilalți se vor bate pe celelalte. Bogatul se va bate cu alt bogat, săracii între ei”.

George Măndilă nu a fost dat afară de primarul Constanței

Nu! Nu a fost dat afară de primarul Constanței. Nici pentru lipsa de bun-simț de care a dat dovadă. Nici pentru prostia de care a dat dovadă. Și nici pentru nesimțirea de care a dat dovadă.