Evenimentul Zilei > Monden > “OZN-ul albastru” a băgat groaza în Hawaii. Poliția anchetează incidentul șocant
“OZN-ul albastru” a băgat groaza în Hawaii. Poliția anchetează incidentul șocant

“OZN-ul albastru” a băgat groaza în Hawaii. Poliția anchetează incidentul șocant

Vânătorii de OZN-uri din Hawaii au umplut Internetul cu filmuleșe care surprind un obiect zburător neidentificat deasupra insulei Oahu din Hawaii.

Imaginile  șocante au fost înregistrate într-o seară de săptămâna trecută. Mai multe videoclipuri filmate în jurul orei 20:30, ora locală,par să înfățișeze o masă alungită strălucitoare, clar vizibilă pe cerul negru.

Administrația Federală a Aviației: Radarele nu au surprins nimic neobișnuit

Agitația e cu atât mai mare în rândul pasionaților de OZN-uri, cu cât, în ciuda, dovezilor filmate, reprezezentanții Administrației Federale a Aviației au declarant că nu s-a semnalat niciun incident neobișnuit.


Profeție teribilă pentru Donald Trump: I se pregătesc două lovituri năucitoare!


Poliția anchetează incidentul

Incidentul bizar i-a determinat pe mai mulți martori oculari să apeleze serviciile de urgență.

Mai mulți martori au raportat autorităților și presei că au văzut că un „obiect albastru mare” plutind pe cer înainte de a se scufunda în Oceanul Pacific.

O femeie poate fi auzită spunând pe unul dintre filmulețe: „Ceva este pe cer. Ce este asta?”


Experiențe la limita morții! Ce spun experții despre femeia care susține că L-a văzut pe Dumnezeu!


La scurt timp după ora locală 8.26 pm, un martor ocular numit Moriah a observat ceva ciudat care survola domeniul prințesei Kahanu din Honolulu.

„I-am telefonat soțului meu, pentru că erau toți în garaj. I-am spus: Vino să te uiți pe cer. Au ieșit toți și l-au văzut”.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, spune că a fost întotdeauna sceptică cu privire ideea că extratereștrii vizitează Pământul, dar obiectul albastru strălucitor a pus-o pe gânduri. Au fost cu toții atât de intrigați de imaginile văzute încât au plecat cu mașina să găsească un loc mai bun de unde să poată urmări obiectul zburător neidentificat. “Nu știu ce a fost, dar avea o viteză fenomenală.” Imaginile le puteți vedea aici.

Urmărirea OZN-ului s-a încheiat brusc după câțiva kilometri, pentru că  obiectul a dispărut pur și simplu în ocean. Un alt martorul ocular poate fi auzit spunând în videoclip: „A amerizat, orice o fi fost”, notează ediția electronică a ziarului britanic Express.

COVID-19. Vești bune din SUA: Molnupiravir, antiviralul eficient contra SARS-Cov-2